La tornada a l’escola. Segona edició de “Diàleg a l’aula”.

Amb l’inici de curs, tornem a la feina i tornem a les aules. Mediam inicia una nova edició del projecte Diàleg a l’aula després de la gran resposta que vàrem obtenir el curs passat. Incorporem nous centres interessats en les metodologies en pro del diàleg i gestió alternativa dels conflictes.

Aquesta nova edició ens permet seguir creixent i seguir promocionant les eines de diàleg i escolta en diferents classes, aprenent amb els nens i nenes i el seu professorat amb la intenció d’enfortir les relacions grupals i millorar la convivència.

Des de les visions de la Comunicació NoViolenta i les Pràctiques Restauratives, hem dissenyat un projecte enfocat en als i les alumnes de diferents nivells, respectant les seves característiques com a grup, a la vegada que facilitant als claustres dels centres educatius la introducció d’aquestes metodologies per difondre al màxim les eines que estan funcionant a molts països del continent americà i la resta d’Europa.

L’aprenentatge vivencial té una força de connexió molt gran perquè permet adquirir nous coneixements i habilitats des de la pràctica, treballant en situacions d’interès pels infants i, per tant, d’acord a les seves edats i nivells educatius. Enfortir el pensament crític de les noves generacions per aconseguir societats més implicades socialment és un dels nostres interessos en aquest projecte.

Una vegada més, volem agrair a les escoles que ens obren les seves portes i als equips docents que ens mostren les seves aules, la seva tasca educativa i dedicació professional. Tenim molts i moltes professionals que s’impliquen en la seva feina diària per millorar la nostra comunitat, des dels més petits i per a tothom. Gràcies i seguim!