Àmbit: Organitzacional

Projecte /

Mediació en

l’àmbit sanitari

Formem
mediadors/es

Beneficiaris/es /

Per protecció de dades, no fem pública la identitat dels centres sanitaris amb els quals hem col·laborat

Amb el suport de /

A les organitzacions de salut dissenyem serveis i accions concretes per abordar els conflictes que es donen a nivell intraorganitzacional. Les entitats de salut són altament complexes i requereixen propostes de treball diferenciades per cada un dels centres. Tot i les diverses modalitats de projectes, cal destacar que els nostres abordatges sempre cerquen incorporar un canvi cultural a les organitzacions. En alguns casos oferim eines per abordar els conflictes de manera preventiva i en altres apliquem la intervenció directa (mediació, negociació, facilitació) per treballar la cerca d’acords entre persones i departaments.

 

Catalunya compta amb una llarga experiència en mediació en salut i aquesta experiència és la que ha guiat el nostre camí aprenent dels punts febles i dels punts forts.

 

Els nostres projectes en salut s’enmarquen en els conflictes des dels vincles interdepartamentals i interpersonals, potenciant l’empatia i la comunicació per millorar les relacions, com també treballar en aquells conflictes latents. La nostra tasca es centra en incorporar la cultura de pau en aquestes organitzacions tot incorporant la mirada mediadora en les mateixes. Acompanyant processos de creació de serveis de gestió de conflictes, formant equips i facilitant processos de diàleg i mediació.

 

– formar liders i caps de departament en intervencion de conflictes
– consultoria en gestió de conflictes
– creació de protocolos interns en resolució de conflictes
– creació de serveis de mediació

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les teves dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra organització.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les organitzacions.