Àmbit: Organitzacional

Projecte /

La gestió de conflictes

en les entitats

d’economia social

Impulsant
l’economia social

Amb el suport de /

Les organitzacions de l’economia social es troben en un moment emergent i donat que són models relativament nous amb estructures molt participatives, en molts casos entren en conflictes relacionals importants.

 

D’aquesta manera, una de les demandes més grans ha estat donar suport a la creació d’espais de cures dins d’aquestes entitats, i alhora facilitar espais de diàleg i fer formació d’equips.

 

Acompanyem a les cooperatives i diverses organitzacions del Tercer Sector en el seu procés de creixement, abordant aquelles temàtiques que generen més controvèrsia entre les persones membres, per consolidar els equips de treball i promoure un creixement de l’entitat basat en la comunicació per gestionar qualsevol situació que esdevingui conflictiva.

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.