Àmbit: Organitzacional

Projecte /

La cohesió d’equips

Escoltem els claustres

Amb el suport de /

Una eina per cohesionar els equips d’educadors i educadores, i donar suport a les escoles. Des del Consorci d’Educació de Barcelona es fa una tasca d’acompanyar als claustres per ajudar a resoldre situacions i temàtiques difícils que afecten a les relacions del/les professionals. Es creen espais de diàleg per construir acords, abordar les diferències, i millorar i créixer com equips.

 

Es faciliten 8 -10 hores amb cada equip per abordar els conflictes que els afecten, des de metodologies de gestió de conflictes fins la facilitació. La finalitat és aconseguir que des de la comunicació i la promoció del respecte i l’empatia, es puguin tractar d’una manera diferent les problemàtiques, i així poder seguir avançant en la pràctica professional des d’un ambient de treball més saludable i cohesionat, generant espais de confiança que permetin el diàleg i l’abordatge de temes difícils.

 

Beneficiaris/es:
10 equips docents d’escoles de la Ciutat de Barcelona (per protecció de dades, no fem pública la identitat d’aquests centres)

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les teves dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.