Àmbit: Familiar

Projecte /

Escola de pares i mares

Espai escoltar
Creixement compartit
Xerrades i tallers

Beneficiaris/es /

Les necessitats de cada família són diverses, però compartir hàbits i bones pràctiques ens ajuda a millorar i obrir noves possibilitats de convivència amb els nostres fills i filles. Des de l’espai escolar sorgeix una possibilitat real de vincular famílies en els mateixos processos vitals.

 

L’escola de pares i mares sorgeix per donar resposta a les inquietuds de grups de famílies per diferents temàtiques vinculades amb l’educació dels infants, les relacions familiars i el creixement personal dels progenitors, entre d’altres. Per això, aquesta metodologia obre possibilitats d’aprenentatge real gràcies a:

 

Tallers i pràctiques vivencials
Dinàmiques participatives i de col·laboració
Treball cooperatiu i entorn de confiança

Opinions de testimonis:

 

“Aquest espai m’ha permès abordar temes molt íntims, i obrir aquest part meva amb altres famílies; i m’ha fet senrtir-me més unida a elles i veure que ser pare i mare no sempre és fàcil”

 

“Es un espai molt necessari per poder compartir i parlar des del cor i aprendre tant de les persones que porten el taller com de les experiències de totes les persones que estem aquí, crec que totes les escoles haurien de incorporar aquest projecte per les famílies”

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.