Àmbit: Familiar

Projecte /

El repte de la

conciliació familiar

Xerrada / Taller

Amb el suport de /

logos_xell_ajbcn_programa

Adherides a /

logo_pacte_del_temps

El treball compartit i d’aprenentatge participatiu en les relacions familiars i gestió de la conciliació per millorar la convivència a casa i les relacions entre fills i filles amb els progenitors. Espais on s’han impartit diferents tallers són entitats de criança i centres educatius on es promou una relació educativa basada en el respecte i els lligams familiars.

 

Abordar les noves dinàmiques familiars que sorgeixen arrel de la maternitat i paternitat per poder tractar els diferents àmbits de la vida professional i personal d’una forma equilibrada i sana des de:

 

La comunicació a la llar
El llenguatge emocional i no violent
Les expectatives i frustracions personals
La gestió dels conflictes i controvèrsies familiars

MEDIAM suma una àmplia experiència en xerrades i formacions en més de 80 AMPAs i AFAs de la ciutat de Barcelona

Des de l’eina de la Comunicació NoViolenta, treballem per poder generar un canvi de mirada en relació als conflictes que vivim dins de la llar. I tot cercant l’empatia amb nosaltres mateixos/es i amb els/les altres, per poder establir acords basats en les estratègies compartides i on les necessitats de tot@s puguin ser tingudes en compte.

 

A MEDIAM, sumem una àmplia experiència fent xerrades i formacions de prevenció del bullying i d’educació emocional a més de 80 AMPAs i AFAs de la ciutat de Barcelona en el marc del Programa Suport a les Famílies de l’IMEB, que ens avalen com a entitat compromesa amb la cura de les persones i la necessitat de conciliar per obtenir una societat més justa.

Entitats beneficiàries:

Opinions de testimonis:

 

“Això de conciliar no és fàcil i creia que sortiria amb una recepta màgica però m’ha servit per molt més; he pogut veure que jo tinc necessitats i anels al igual que la meva parella i que hem de cercar camins per tal de que tots dos estiguem bé.”

 

“M’agrada participar en aquests espais perqueè les persones ens escoltem i ho fem amb carinyo i compassió… és fantàstic.”

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.