Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit organitzacional

Aprendre a gestionar els conflictes ens fa avançar com a organitzacions.

Cada organització té un clima de treball propi. Aquelles entitats que busquen millorar i adequar les seves tasques diàries en benefici de les persones treballadores, usuàries i/o col·laboradores són organitzacions que transformen la societat buscant espais de benestar comuns.

 

Ajudar a trobar espais de diàleg per compartir els dubtes o problemàtiques de tot l’equip, com també aportar eines de creixement de les persones perquè puguin conviure en espais més oberts, flexibles i enfocats a les necessitats de totes les persones que hi formen part. Mediam col·labora i acompanya en els processos de comunicació interns de les organitzacions, per promoure que els equips de treball esdevinguin òptims per totes les persones que hi participen.

Projectes destacats /

La cohesió d’equips

Generar espais de diàleg perquè els equips docents puguin avançar de manera conjunta tot abordant els conflictes que emergeixen i dificulten la seva tasca.

La gestió de conflictes en les organitzacions d’economia social

Acompanyar a les organitzacions d’Economia Social en la seva fase de creixement i consolidació on els conflictes que apareixen poden ser una oportunitat de creixement.

Mediació en l’àmbit sanitari

Formació i acompanyament a organitzacions sanitàries per incorporar una cultura mediadora i de gestió de conflictes a nivell intraorganitzacional

Som un equip

La mirada mediadora aplicada a l’esport infantil. Jugadors/es, equip d’entrenadors/es i famílies, tots junts treballant la resolució de conflictes i la cohesió de grup.

Serveis /

Cohesió d’equips

Acompanyar a les organitzacions a gestionar diferents situacions de dificultat, per assegurar-se que cada membre de l’equip de treball se senti satisfet/a amb la tasca professional. I en el cas de que sorgeixin situacions de desacord diverses es puguin tractar amb seguretat i suport.

Destinat a:
Direcció, equips i departaments d’entitats
Accions:
Assessorament i activitats participatives
Metodologies:
Mediació, eines sistèmiques i facilitació

Eines de convivència per equips

Formació en gestió de conflictes a les organitzacions:
Aprendre a observar com escala un conflicte i gestionar-lo. Realitzar processos d’autoconeixement per treballar la responsabilitat, potenciar la comunicació de les nostres necessitats, etc.

Destinat a:
Organitzacions socials, esportives, lúdiques, etc.
Accions:
Tallers i accions formatives
Metodologies:
Comunicació no violenta, competències emocionals i pràctiques restauratives

Creació de serveis de mediació

Formar i crear serveis de mediació dins de les organitzacions o entitats, per facilitar un recurs àgil de gestió de conflictes i/o problemàtiques diverses dels i les treballadores, on siguin un equip de mediadors/es interns qui puguin promoure aquesta tasca.

Destinat a:
Centres sanitaris, hospitals i altres organitzacions
Accions:
Projectes d’intervenció
Metodologies:
Mediació i gestió de conflictes

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament a la vostra organització, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra organització.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.