Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit familiar

Convivim en família, escoltem i aprenem junts/es

Mediam dóna suport a les relacions familiars per promoure espais de  tranquil·litat i confiança, com a elements imprescindibles perquè els llaços familiars s’enforteixin i permetin millorar la convivència des del respecte mutu.

Projectes destacats /

El repte de la conciliació familiar

Xerrada / Taller

Creació d’espais de trobada amb famílies de Barcelona per tractar diverses problemàtiques per les dificultats actuals de conciliar

Amb el Suport del Programa de Temps i Economia de les Cures de l’Aj. de Barcelona.

Escola de Pares i Mares

Xerrada / Taller

Atenció a les peticions particulars de les necessitats del col·lectiu de famílies d’una escola, per treballar, reflexionar i créixer conjuntament potenciant els punts forts i buscant noves estratègies davant l’educació dels infants i el desenvolupament personal.

Serveis /

Les relacions familiars amb AMPAs i AFAs

Oferir eines des d’un ampli ventall de temàtiques entre les que destaquem: l’educació emocional, la comunicació a l’àmbit familiar, la gestió de conflictes, la co-eduació, l’assetjament, etc.

Destinat a:
Famílies
Accions:
Xerrades, tallers i dinàmiques participatives
Metodologies:
Comunicació no violenta i eines sistèmiques

Escola de Pares i Mares

Formació a mida segons els interessos familiars per donar suport a la seva funció educativa i millorar la convivència a la llar. Generar espais de trobada per les famílies on es facilita un diàleg i un acompanyament en la difícil tasca d’educar i acompanyar als nostres infants.

Destinat a:
Famílies, tutors/es
Accions:
Accions formatives i activitats vivencials
Metodologies:
Facilitació i eines restauratives

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament a la vostra família, AMPA o AFA, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra família, AMPA o AFA.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

    MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats.