Àmbit: Escolar

Projecte /

Prevenint el bullying

Aa

Amb el suport de /

IMEB Institut Municipal d’Educació de Barcelona

Un element clau per treballar l’assetjament a les aules és poder incorporar una cultura de prevenció a l’escola. Des de Mediam entenem que aquest és un fenomen complex que està donant-se amb molta força als centres educatius i que genera molta preocupació tant a les famílies com al professorat.

 

La nostra aposta és analitzar aquelles pràctiques que s’estan duent a terme de forma efectiva i proposar diferents visions de treball per promoure recursos i informació als equips docents de cara a generar un ventall de possibilitats que pugui donar resposta a les necessitats del seu centre en particular.

 

Mediació i Pràctiques restauratives
Facilitació i metodologies sistèmiques
Arts escèniques i educació emocional

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.