Àmbit: Organitzacional

Projecte /

Mediació en

l’àmbit sanitari

Formació
i acompanyament

Destinat a /

Organitzacions sanitàries

Dissenyem serveis i accions concretes per abordar els conflictes que es donen a nivell intraorganitzacional dins de les organitzacions de salut.

 

Les entitats de salut són altament complexes i requereixen propostes de treball diferenciades per cadascún dels centres. Tot i les diverses modalitats de projectes, cal destacar que els nostres abordatges sempre cerquen incorporar un canvi cultural a les organitzacions.

 

En alguns casos oferim eines per abordar els conflictes de manera preventiva i en d’altres apliquem la intervenció directa (mediació, negociació, facilitació) per treballar la cerca d’acords entre persones i departaments.

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.