Àmbit: Organitzacional

Projecte /

La gestió de conflictes

en les entitats

d’economia social

Aaa

Amb el suport de /

Les organitzacions d’economia social es troben en un moment emergent i sent entitats relativament noves amb estructures molt participatives, en molts casos entren en conflictes relacionals importants.

 

Com a conseqüència d’aquesta situació, a MEDIAM ens arriba una important demanda de suport en la creació d’espais de cures dins d’aquestes entitats, la facilitació d’espais de diàleg i alhora la formació dels seus equips interns.

 

Acompanyem a les cooperatives i diverses organitzacions del Tercer Sector en el seu procés de creixement, abordant aquelles temàtiques que generen més controvèrsia entre les persones membres, per consolidar els equips de treball i promoure un creixement de l’entitat basat en la comunicació per gestionar qualsevol situació que esdevingui conflictiva.

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.