Àmbit: Organitzacional

Projecte /

La cohesió d’equips

Aa

Amb el suport de /

Una eina per cohesionar els equips d’educadors i educadores i donar suport a les escoles. Des de la prevenció de riscos psicosocials i de relació entre equips de treball, potenciada pel Consorci d’Educació de Barcelona es fa una tasca  d’acompanyar als claustres i ajudar a resoldre situacions i temàtiques difícils entre afecten a les relacions dels professionals. Es creen espais de diàleg per construir acords, abordar les diferències, i millorar i créixer com equips.

 

Es faciliten 8 hores amb cada equip per abordar els conflictes que els afecten, des de metodologies de gestió de conflictes i eines sistèmiques. La finalitat és aconseguir que des de la comunicació i la promoció del respecte i l’empatia, es puguin tractar d’una manera diferent les problemàtiques i poguer seguir avançant en la pràctica professional des d’una ambient de treball més saludable i cohesionat, generant espais de confiança que permetin el diàleg i l’abordatge de temes difícils.

 

Aquest projecte ha estat participat per 10 equips docents d’escoles de la Ciutat de Barcelona (per protecció de dades, no fem pública la seva identitat)

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.