Àmbits d’actuació:   ESCOLAR   /   FAMILIAR   /   ESPORT   /   ORGANITZACIONS

Àmbit

esportiu

L’esport és un dels principals motors per treballar els valors, tant amb infants com amb adults.

L’esport és protagonista a les nostres vides d’una manera molt transversal i intergeneracional. Des de Mediam apostem per una visió de l’esport com a eina de cohesió i inclusió social que contribueix a la transformació social.

 

Incorporemr la mirada mediadora entenent que la mediació és un sistema òptim de rellevància per a la gestió del conflicte i la cohesió de les persones. Els clubs que apostin per això tindran èxit.

Projectes destacats /

Som un equip

La mirada mediadora aplicada a l’esport infantil. Jugadors, entrenadors i pares, tots junts treballant la resolució de conflictes i la cohesió de grup.

Serveis /

Clubs esportius

d’adults

Treballem la identitat, valors, missió i visió
Cohesió de l’equip
Gestió i resolució de conflictes

Clubs esportius

pels més petits

Amb el club.
Amb els entrenadors/es.
Amb les families
Amb els jugadors/es

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament al vostre club o entitat, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.