Àmbit: Familiar

Projecte /

Escola de

pares i mares

Xerrades i tallers

Impartit a /

Les necessitats de cada família són diverses, però compartir hàbits i bones pràctiques ens ajuda a millorar i obrir noves possibilitats de convivència amb els nostres fills i filles. Des de l’espai escolar sorgeix una possibilitat real de vincular famílies en els mateixos processos vitals.

 

L’escola de pares i mares sorgeix per donar resposta a les inquietuds de grups de famílies per diferents temàtiques vinculades amb l’educació dels infants, les relacions familiars i el creixement personal dels progenitors, entre d’altres. Per això, aquesta metodologia obre possibilitats d’aprenentatge real gràcies a:

 

Tallers i pràctiques vivencials
Dinàmiques participatives i de col·laboració
Treball cooperatiu i entorn de confiança

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.