Àmbit: Familiar

Projecte /

El repte de la

conciliació familiar

Xerrada / Taller

Amb el suport de /

El treball compartit i d’aprenentatge participatiu en les relacions familiars i gestió de la conciliació per millorar la convivència a casa i les relacions entre fills i filles amb els progenitors. Espais on s’han impartit diferents tallers són entitats de criança i centres educatius on es promou una relació educativa basada en el respecte i els lligams familiars.

 

Abordar les noves dinàmiques familiars que sorgeixen arrel de la maternitat i paternitat per poder tractar els diferents àmbits de la vida professional i personal d’una forma equilibrada i sana des de:

 

La comunicació a la llar
El llenguatge emocional i no violent
Les expectatives i frustracions personals
La gestió dels conflictes i controvèrsies familiars

A MEDIAM, sumem una àmplia experiència en xerrades i formacions en més de 80 AMPAs i AFAs de la ciutat de Barcelona.

A MEDIAM, sumem una àmplia experiència en xerrades i formacions en més de 80 AMPAs i AFAs de la ciutat de Barcelona en diferents tallers del Programa Suport a les Famílies de l’IMEB de prevenció del bullying i educació emocional, que ens avalen com a entitat compromesa amb la salut i la necessitat de conciliar per obtenir una societat favorable.

Entitats beneficiàries:

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra entitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.