Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit organitzacional

Aprendre a gestionar els conflictes ens fa avançar com a organitzacions.

Cada organització té un clima de treball propi. Aquelles entitats que busquen millorar i adequar les seves tasques diàries en benefici de les persones treballadores, usuàries i/o col·laboradores són organitzacions que transformen la societat buscant espais de benestar comuns.

 

Ajudar a trobar espais de diàleg per compartir els dubtes o problemàtiques de tot l’equip, com també aportar eines de creixement de les persones perquè puguin conviure en espais més oberts, flexibles i enfocats a les necessitats de totes les persones que hi formen part. Mediam col·labora i acompanya en els processos de comunicació interns de les organitzacions, per promoure que els equips de treball esdevinguin òptims per totes les persones que hi participen.

Projectes destacats /

Mediació en l’àmbit sanitari

Formació i acompanyament a organitzacions sanitaries per incorporar una cultura medidora i la gestió de conflictes a nivell intraorganitzacional.

La gestió de conflictes en les organitzacions d’economia social

Donar suport a la creació d’equips i l’organització d’espais de treball que incorporin espais de diàleg, per propiciar una bona col·laboració i participació de les diferents persones que formen part d’aquestes organitzacions tan diverses i canviants.

La cohesió d’equips

Treball amb diferents equips docents i claustres en la gestió de les situacions complicades i problemàtiques, generant nous espais de diàleg i confiança per treballar les relacions i millorar el clima laboral.

Som un equip

La mirada mediadora aplicada a l’esport infantil. Jugadors/es, equip d’entrenadors/es i famílies, tots junts treballant la resolució de conflictes i la cohesió de grup.

Serveis /

Facilitació d’equips

Acompanyar a les organitzacions a gestionar diferents situacions de dificultat, per assegurar-se que cada membre de l’equip de treball se senti satisfet amb la tasca professional i es puguin tractar amb seguretat i suport quan sorgeixen situacions de desacord diverses.

Formació per equips

Apropar eines per gestionar conflictes i empoderar les persones perquè les organitzacions estiguin formades en aquest àmbit. Aprendre a observar com escala un conflicte i gestionar-lo, realitzar processos de autoconeixement per treballar la responsabilitat que tenim les persones en els diferents conflictes amb els quals lidiem.

Creació d’unitats de mediació dins de les organitzacions

Formar i donar suport a les unitats de mediació que es poden crear dins de les organitzacions o entitats, per facilitar un recurs àgil de gestió de conflictes i/o problemàtiques diverses dels i les treballadors/es on siguin un equip de mediadors/es interns que puguin promoure aquesta tasca.

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament a la vostra organització, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra organització.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.