Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit familiar

L’espai familiar com un espai de tranquil·litat i confiança on els llaços familiars s’enforteixin per la millora de la convivència i el respecte mutu gràcies a una comunicació lliure, respectada i tolerant.

Donar suport a l’educació dels fills i filles, promovent relacions (…)

Projectes destacats /

El repte de la conciliació familiar

Xerrada / Taller

Creació d’espais de trobada amb famílies de Barcelona per tractar diverses problemàtiques derivades de les dificultats actuals de conciliar vida familiar i laboral.

Amb el Suport del Programa de Temps i Economia de les Cures de l’Ajuntament de Barcelona

Escola de Pares i Mares

Xerrada / Taller

Atenció a les peticions particulars de les necessitats del col·lectiu de famílies d’una escola, per treballar, reflexionar i créixer conjuntament potenciant els punts forts i buscant noves estratègies davant l’educació dels infants i el seu desenvolupament personal.

Serveis /

Xerrades / tallers AMPAs i AFAs

Ampli ventall de temàtiques entre les que destaquem: Educació emocional, la comunicació a la familia, la prevenció de conductes de risc, etc.

Escola de Pares i Mares

Formació a mida en el suport de la seva funció educativa i de convivència a la llar. Espais de trobada per les famílies on es facilita un diàleg i un acompanyament en la difícil tasca d’educar i acompanyar als nostres infants.

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament a la vostra família, AMPA o AFA, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra família, AMPA o AFA.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.