Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit escolar

L’escola és un espai de construcció de convivència positiva. 

Des de Mediam, donem suport a la pràctica professional del col·lectiu de mestres i escoles en la convivència, comunicació i respecte per tots i totes, per tal d’aconseguir una societat més oberta, tolerant i inclusiva.

Projectes destacats /

Diàleg a l’aula

Obrint espais de diàleg emocional  en l’entorn educatiu amb 9 escoles de la Ciutat de  Barcelona, tant amb els seus alumnes com amb el professorat i en alguns casos amb les famílies.

Amb el suport de IMEB (Ajuntament de Barcelona)

Del pati al món

Repensem el pati amb la mirada de la cultura de pau i la gestió de conflictes, tot treballant les relacions que es donen en el pati i convertint aquest espai en un espai d’aprenentatge.

Amb el  suport del Departament de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb AVALON.

Prevenint el bullying

Recerca de les bones pràctiques en prevenció de l’assetjament entre iguals, per donar a coneixer eines que puguin ser aplicades per el professorat a l’aula.

Amb el suport de IMEB (Ajuntament de Barcelona).

Serveis /

Prevenció i intervenció del bullying i ciberbullying

Gestionar la problemàtica d’assetjament escolar als nostres centres educatius des de la sensibilització i adquisició de relacions entre iguals més empàtiques i responsables.

Educació emocional i gestió de conflictes

Compartir coneixements a les aules per promoure l’adquisició d’estratègies i millora comunicativa des de la pràctica i l’aprenentatge vivencial.

Cohesió d’equips docents

Acompanyar al professorat en la seva funció professional des de la gestió de les diferències i l’atenció a les necessitats de la tasca docent per esdevenir claustres que treballin amb consonància i col·laboració.

Reflexió i aprenentatge amb tota la comunitat educativa

Desenvolupar nous aprenentatges i estratègies educatives que s’interioritzin en els processos diaris de centre des del treball amb tots els agents que hi formen part. Professorat, equip de monitors/es, famílies i alumnat.

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra escola.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.