Àmbits d’actuació:   Escolar   /   Comunitari   /   Familiar   /   Organitzacional

Àmbit comunitari

Treballem las relacions que es donen a la comunitat obrint espais de diàleg que permentin generar complicitats i proximitat entre les persones.

Quan es donen situacions de conflicte cal empoderar les persones per poder cercar espais de diàleg que facilitin la generació d’acords i construcció de consens.

Projectes destacats /

Donant veu al barri

Hem impulsat un projecte al barri de Gràcia per tal de poder obrir espais de diàleg en relació a la convivència a la plaça del Poble Romaní, on s’interrelacionen diferents persones: gent gran, joves, nens/es, veïns/es amb gossos.

El projecte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Acció comunitària.

Creant proximitat al barri

A

Serveis /

Conflictes en l’espai públic

Gestionem els conflictes latents.

Accions de prevenció en conflictes públics

Entre veïns i entitats, entre administracions i ciutadans, entre persones…

Campanyes de sensibilització

Les accions que caminen per produïr un canvi cultural moltes vegades van precedides de diverses accions que contribueixen a anar fent calar aquests canvis.

Han confiat en nosaltres /

Si creus que podem treballar conjuntament a la vostra comunitat, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens pots enviar un missatge a través del següent formulari, indicant les vostres dades de contacte, i tan bon punt com ens sigui possible contactarem amb tu per veure quina podria ser la millor manera de traslladar la nostra manera de treballar a la vostra comunitat.

 

També si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres per telèfon: 653 276 153

MEDIAM és una entitat amb seu a Barcelona que treballa en l’àmbit de la mediació com a eix transformador dins les entitats. Erat utamur erroribus est ne, te nostro meliore intellegebat sea. Congue verterem ei mel, imperdiet aliquando te ius, cu est bonorum forensibus signiferumque. Ei dicat feugait qui, pro ne agam veri pertinacia. In usu dico veritus.